Wie ik ben

Na bijna 20 jaar marketing communicatie ervaring werd de wens om voor mezelf te starten concreter in de zomer van 2018 onder de Italiaanse zon. Die wens bestond al een tijdje, en ik had intussen al 1000 redenen bedacht om dit niet te gaan doen. Toch bleef die wens om in vrijheid te kunnen werken en bij verschillende organisaties kennis en ervaring te delen, in mijn hoofd zitten. Ook wilde ik vooral achteraf geen spijt hebben dat ik nooit het lef heb gehad om door te zetten. Dus hier ben ik dan!

Ik wil je blij maken met het succesvol realiseren van communicatie – en event doelstellingen. Schakel je mij in, dan ben je verzekerd van een gedegen aanpak van je communicatievraagstukken. Door een flinke dosis kennis en ervaring kan ik snel schakelen en concreet maken wat nodig is om invulling te geven aan jouw doelen. Is specifieke kennis nodig om je vraagstuk optimaal in te vullen, dan heb ik een netwerk van specialisten beschikbaar. Communiceren, plannen, organiseren en realiseren. Dat is waar ik je graag mee help!

Samenwerking op basis van wederzijds respect zie ik als het startpunt voor een duurzame relatie. De waarden betrokkenheid, eerlijkheid, betrouwbaarheid én plezier & voldoening in samenwerken zijn voelbaar in ieder contact met Mrs White.

Benieuwd naar de achtergrond van mijn bedrijfsnaam? Ik vertel het je graag bij een eerste kennismaking!

Je kunt me altijd bellen of mailen: 06-364 96 893 | marielle@mrswhite.nl . Ook kun je het contactformulier invullen. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!