Tarieven

Net als jij houd ik van duidelijkheid en transparantie. Met een maand abonnement weet je direct waar je aan toe bent. Samen bekijken we maandelijks waar je behoefte ligt en voer ik dat voor je uit. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en je ontvangt per maand een factuur met urenverantwoording. Geen gedoe dus en een helder verhaal.  

Vind je het prettiger om met een uurtarief te werken? Dat kan natuurlijk ook! Hieronder lees je meer over mijn tarieven.

Marketingcommunicatie abonnementen

  • BASIC abonnement: 4 uur marcom support, abonnementskosten per maand: €285 excl. BTW.
  • BASIC PLUS abonnement: 8 uur marcom support, abonnementskosten per maand: €540 excl. BTW.
  • STANDARD abonnement: 16 uur marcom support, abonnementskosten per maand: €1020 excl. BTW.
  • PREMIUM abonnement: 32 uur marcom support, abonnementskosten per maand: €1920 excl. BTW.

Voor Engelstalige opdrachten geldt een toeslag van 15%.

Marketingcommunicatie op projectbasis

Wil je de organisatie van een project uit handen geven, bijvoorbeeld voor de organisatie van een klantendag of een productlancering? Ook dan kun je bij mij terecht: je kunt rekenen op een perfect georganiseerd project of event! Hiervoor spreken we een vast tarief af zodat je weet waar je aan toe bent. Wel zo prettig!

Marketingcommunicatie incidenteel & Ravensteins tarief

Heb je af en toe behoefte aan marketing support? Of vind je het prettiger om met een uurtarief te werken? Ik bereken een standaard uurtarief van €75,– excl. BTW en voor Engelstalige opdrachten hanteer ik een uurtarief van €90,– excl. BTW. Voor lokale ondernemers geldt een ‘Ravensteins uurtarief’ van €60,– excl. BTW.

Klaar voor een vervolg?

Lijkt het je wat? Dit is wat ik zoal voor je kan doen. Vragen of kennismaken? Neem dan contact met me op. Ik hoop je binnenkort te spreken!