Wie ben jij?

Een drukbezette ondernemer die “iets moet” met marketing communicatie. Dat ben jij.

Ben je je ervan bewust dat er “iets moet gebeuren” met marketing communicatie maar weet je niet waar te beginnen? Heb je geen marketing communicatie medewerker in dienst maar wil je wel dat je interne en externe communicatie op orde is? Of heb je tijdelijk extra capaciteit nodig voor een project? Ik sta ondernemers in de MKB sector bij met marketing communicatie, coördinatie en organisatie.

Schakel je mij in, dan ben je verzekerd van een gedegen aanpak. Hierbij wil ik je zoveel mogelijk ontzorgen: je kunt erop rekenen dat ik een opdracht pas loslaat wanneer deze staat als een huis!

Ik maak snel concreet wat nodig is om invulling te geven aan jouw marketing communicatie doelstellingen. En wanneer specifieke kennis nodig is om je vraagstuk optimaal in te vullen, dan is een netwerk van specialisten beschikbaar. 

Ik strooi niet met ingewikkelde Engelstalige marketing termen en ben geen “snelle” marketeer. Wel ben ik jouw betrouwbare tijdelijke collega die je helpt je marketing communicatie op orde te krijgen en te houden. En ja, dat kun je ook zelf doen wanneer ik er niet ben. Want wanneer de opdracht is afgerond is het bijhouden van je activiteiten gesneden koek. Beloofd!

Hoe ik werk

Mijn aanpak is transparant en duidelijk. In een voorstel is exact opgenomen wat ik ga doen, hoeveel tijd dit in beslag neemt en welk tarief wordt berekend. Ik werk zowel met uurtarieven als met een vast tarief bij opdrachten van grotere omvang.

Bekijk hier mijn tarieven en wat ik voor je kan doen.

Klaar voor een vervolg?

Een goede samenwerking begint met een prettige kennismaking. Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op via 06-364 96 893 of stuur een mail naar marielle@mrswhite.nl

Ik zie uit naar een kennismaking!