Wat ik doe

Jarenlange ervaring met en passie voor marketing communicatie & events vormen een solide basis voor de support die ik je kan bieden.

Schakel je mij in, dan ben je verzekerd van een gedegen aanpak van je marketing communicatie. Ook voor het organiseren van events, klantendagen, een beursdeelname of seminar kun je bij mij terecht.

Ik maak snel concreet wat nodig is om invulling te geven aan jouw marketing communicatie doelstellingen. En wanneer specifieke kennis nodig is om je vraagstuk optimaal in te vullen, dan heb ik een netwerk van specialisten beschikbaar. 

Marketing communicatie is maatwerk

En dat maakt het juist zo leuk!

Samen bouwen we aan doeltreffende marketing communicatie. Op een consistente en gestructureerde manier werken we aan het branden en vermarkten van je organisatie, je producten & diensten.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan content creatie met een marketingcommunicatieplan & contentkalender als solide basis. Ook ben ik de bewaker van je huisstijl en het consequent doorvoeren van het gewenste imago in alle uitingen.  

Dit kan ik voor je doen

Hieronder vind je suggesties van het werk dat ik voor je kan doen. Heb je vragen of staat het onderwerp waarnaar je op zoek bent er niet bij?

Neem dan contact met mij op. Grote kans dat ik je toch van dienst kan zijn!

Strategische marketing: WAT is het juiste om te doen?
Vaststellen strategische marketing doelstellingen
Analyse marktpositie
Branding: positionering, waarde creatie en definiëren bedrijfs-DNA.
Tactische marketing: van strategie naar plan. HOE gaan we dat doen?
Opstellen marketing jaarplan met marketingcommunicatiekalender
Vormgeven customer journey en buyer persona’s.
Dit plan stelt je in staat om je marketing communicatie uitingen te beheersen en te managen.
Operationele marketing: Wie doet wat, Wanneer en via Welk kanaal?
De vertaling van activiteiten op de marketingcommunicatiekalender naar concrete acties of communicatieboodschappen en verspreiding via verschillende kanalen.

Denk hierbij aan:
Online marketing kanalen beheren en optimaliseren
Website optimalisatie en vindbaarheid (SEO & SEA)
Content creatie voor online & offline kanalen: het schrijven en plaatsen van bijvoorbeeld nieuwsitems, blogs, social media posts, video, klantreferenties, nieuwsbrieven, whitepapers en e-mail marketing campagnes.
Brochures, Sell sheets/Product sheets, Fact sheets
Ontwikkelen promo materialen voor Sales: offertes, presentaties, pricing sheets, demo script voor webinars of live demo
Coördinatie & organisatie
Coördinatie van het hele marketing project incl. alle contacten met externe partijen.
Organisatie van events: klantendagen, een beursdeelname of seminar.
Ik zorg ervoor dat je event tot in de kleinste details perfect is geregeld. Als je dat wilt ben ik vanaf de eerste ideeën van je event tot en met de evaluatie nauw betrokken bij alle voorbereidingen en de uitvoering. Graag denk en werk ik met je mee!

Klaar voor een vervolg?

Een goede samenwerking start met een prettige kennismaking, een goede kop koffie en de intentie om door samenwerking jouw business te versterken. Ik hoop je binnenkort te spreken!